Lucruri necesare unui cățeluș la sosirea în casă

Ați adoptat un cățeluș? Felicitări! Ați făcut un lucru minunat. De acum înainte trebuie să fiți conștienți de faptul că prietenul vostru necuvântător are nevoie de câteva lucruri esențiale pentru ca viața să-i fie frumoasă.

Noul membru al familiei are nevoie de multă dragoste, înțelegere și răbdare, dar și de lucruri materiale. La început trebuie să aibă la dispoziție lucrurile de bază, apoi, pe parcurs, vă veți da seama ce îi lipsește.

Dacă sunteți puțin agitați datorită sosirii cățelușului și aveți nevoie de o listă cu lucrurile necesare acestuia, țineți cont de sfaturile pe care vi le vom da în acest articol. Sunteți pregătiți să le descoperiți?

Propriul pat

Este important ca încă din primele zile de la sosirea în casă să-i arătați unde va dormi în fiecare zi. În acest fel se va obișnui treptat cu locul său.

De aceea, are nevoie de un pat pentru odihnă și pături pentru a nu-i fi frig.

Ce tip de pat să-i cumpărați? Este adevărat. În prezent, există multe tipuri de paturi pentru câini în magazinele cu produse pentru animale de companie. Așadar, alegerea patului depinde de gustul fiecărei persoane.

Cu toate acestea, trebuie să alegeți dimensiunea potrivită, gândindu-vă mereu la cea a câinelui vostru. Un alt detaliu de luat în considerare este opțiunea legată de spălarea la mașină, întrucât există multe paturi care pot fi spălate în mașina de spălat. Desigur, este una dintre cele mai confortabile opțiuni.

Nu uitați că igiena este foarte importantă, dacă vreți ca animalul vostru de companie să se bucure de sănătate.

Recipiente pentru mâncare și apă

Dacă odihna este importantă, nici mâncarea nu este mai prejos. De aceea, trebuie să stabiliți unde și în ce îi veți pune mâncare și apă. Câinele trebuie să fie bine hidratat.

De asemenea, recipientele trebuie întotdeauna plasate în același loc, pentru a nu induce în eroare cățelușul.

Ca și în cazul patului, există o mulțime de stiluri și forme. Dar printre cele principale, se află cele de oțel inoxidabil și cele ceramice. Deși veți economisi mai mult cu cele din plastic, acestea nu sunt potrivite, deoarece tind să se rupă sau să se uzeze mult mai devreme.

Hrană

Cățelușul trebuie să aibă parte de hrană de cea mai bună calitate încă de la sosirea în casă. o hrană concepută pentru câini de la 6/8 până la primul an.

Ingredientele folosite ce satisfac fiecare nevoie nutrițională a unui cățeluș, pentru a avea parte de o dezvoltare sănătoasă, nu conțin grâu, ovăz, secară sau lactate, ingrediente care provoacă, de obicei, alergii la câini. Este recomandata o mâncare concepută din ingrediente naturale, cu aditivi naturali, fără coloranți artificiali, .

Jucării pentru animalul vostru de companie

Deși este adevărat că se va putea juca cu voi, trebuie să aibă și câteva jucării suplimentare. Trebuie să se joace și, de asemenea, să își dezvoltă abilitățile la maxim. Va putea face asta cu ajutorul jucăriilor pe care i le veți cumpăra.

Fiind cățeluș, cu siguranță primele jucării pe care i le veți oferi le va rupe. Dar este un lucru absolut normal. În perioada în care li se schimbă dentiția, câinii rod.

Detalii de bază privind plimbarea sa

Acasă va avea parte de facilitățile pe care le-am menționat, dar trebuie să îl și plimbați. De aceea, nu trebuie să uitați câteva detalii de bază. Pe de o parte, este bine să-i cumpărați o lesă retactabilă pentru a-i da câtă libertate vreți.

Pe de altă parte, trebuie să-i cumpărați o zgardă care nu trebuie să fie foarte strânsă. De aceea, cea mai bună opțiune este hamul, întrucât dacă câinele trage, acesta nu se va sufoca.

Produse de igienă

Fără îndoială, produsele de frumusețe și igienă trebuie să fie, de asemenea, prezente.

Vă sfătuim să întrebați medicul veterinar despre diferitele opțiuni existente. Dacă cumpărați pentru prima dată astfel produse, este posibil să nu știți care sunt produsele cele mai bune pentru animalul vostru de companie.

După cum știm, peria de păr este întotdeauna o necesitate. Periajul relaxează și îmbunătățește circulația sângelui. La fel se întâmplă și cu șamponul potrivit pentru câini. Desigur, trebuie să aveți foarte multă răbdare în timpul primelor băi. Creștere ușoară!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top