Cum îți poate schimba viața adoptarea unui câine

Cum îți poate schimba viața adoptarea unui câine

Adoptarea unui câine poate fi o provocare uriașă, întrucât întreaga ta lume va fi complet schimbată.

Dar acceptarea unui câine în viața ta este, de asemenea, una dintre cele mai plăcute experiențe pe care le poți avea.

Îți va schimba modul în care trăiești, felul în care vezi lumea și modul în care interacționezi cu alți oameni. Iată cum îți poate schimba viața adoptarea unui câine.

Programul câinelui tău este noul tău program

Dacă nu ai fost trezit/ă niciodată la ivirea zorilor de un nas rece și niște lăbuțe care te avertizează „Trebuie să fac pipi”, fii pregătit să fii trezit/ă în acest fel de acum încolo.

Programul tău va începe să se schimbe în funcție de nevoile câinelui tău. Când trebuie să meargă să-și facă nevoile fiziologice, când trebuie să mănânce, când doarme și când are nevoie de mișcare. De acum toate aceste lucruri fac parte din viața ta.

Chiar și în planificarea călătoriilor și a vacanțelor va trebui să ții cont de nevoile câinelui tău.

Vei fi cel mai bun stăpân de câine

Câinele tău este cel mai bun câine din lume și el merită cel mai bun stăpân din lume. Așa va trebui să te străduiești să fii.

Citește articole despre îngrijirea cânilor, cumpără cea mai sănătoasă hrană, jucăriile cele mai stimulatoare din punct de vedere mental, mergi cu el regulat la veterinar, asigură-te că face suficientă mișcare.

Părul de câine este noul tău accesoriu vestimentar

Părul de câine va fi peste tot. Da, peste tot.

Probabil că nu vei ieși niciodată din casa fără o cantitate mare de păr pe hainele tale. Sigur, rolele de scame vor fi probabil cel mai bun prieten de acum înainte, dar este o luptă pierdută.

La fel de bine poți accepta doar că părul de câine este o parte din viața ta și încerci să-l transformi într-o declarație vestimentară. Atunci vei fi cu adevărat la modă.

Fii pregătit pentru a împărți totul cu prietenul tău

Este obligatoriu să împarți orice lucru cu câinele tău.

Vei împărți întreaga ta viață cu câinele tău, așa că obișnuiește-te să-i faci loc pe pat, să renunți la ultima bucățică de mâncare și să îți împarți banii cu el. Probabil, va trebui, de asemenea, să împarți cel mai important lucru cu el, deoarece nu mai vei mai fi cea mai drăguță ființă din casă.

De asemenea, gelozia nu trebuie să-și facă loc în inima ta.

Rețelele de socializare vor aparține câinelui tău

Câinele tău este cel mai drăguț câine din lume și nu poți să le refuzi prietenilor tăi de pe social media șansa de a vedea imagini adorabile cu noul tău prieten.

Toate postările tale vor fi despre câinele tău. Albumele cu poze vor fi transmise din fluxul tău. Vei fi cunoscut/ă ca o persoană înnebunită după câinele său, dar cui îi pasă?

Lumea trebuie să vadă poze cu adorabilul tău prieten.

Îți vei face cu ușurință noi prieteni

Probabil ești obișnuit/ă să mergi pe stradă, să te gândești la propria ta afacere și poate să saluți ocazional oamenii care trec pe lângă tine. Dar când ai cu tine un câine drăguț, deodată devii vedetă.

Oamenii te vor opri să te întrebe despre câinele tău. Vei întâlni o mulțime de oameni noi, iar câinele tău reprezintă un bun prilej de a începe o conversație minunată.

Cu siguranță te vei întâlni cu alți iubitori de câini în parc, pe plajă și la evenimentele special organizate pentru câini.

Legarea de noi prietenii nu a fost niciodată mai ușoară.

Vei fi o persoană mai sănătoasă

Câinii pot fi considerați medicii noștri personali care locuiesc alături de noi.

Vei avea șansa să faci mișcare de fiecare dată când îți vei plimba câinele, te vei putea juca cu el și îți vei îmbunătăți dispoziția.

În plus, este dovedit faptul că un câine reduce stresul, atenuează depresia, scade tensiunea arterială și reduce riscul unui atac de cord.

Am putea spune că cei mai credincioși prieteni ai noștri au puteri magice de vindecare care contribuie la menținerea sănătății.

Te vei bucura de dragoste necondiționată

Nu putem încheia această listă decât cu dragostea necondiționată.

Adoptarea unui câine nu este o decizie ușoară, dar merită luată fără ezitare.

Câinele tău va fi lângă tine pentru a te înveseli într-o zi proastă sau pentru a te face să râzi chiar atunci când ai mai multă nevoie de afecțiune din partea cuiva.

Vei ști că ai parte de iubire necondiționată oricând. Și nu există un sentiment mai frumos pe această lume.

Ținând cont de cele dezvăluite mai sus, îți recomandăm să-ți iei un câine pentru ca viața ta să devină mai frumoasă cu fiecare zi care trece.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top