7 rase de câini iubitoare

Multe familii își doresc un câine ca animal de companie. Dar pentru a lua o decizie înțeleaptă cu privire la ce rasă este cea mai potrivită pentru familia voastră, trebuie să vă informați. Mai ales dacă există copii în familie. Există multe rase de câini iubitoare. Iată 7 dintre cele mai iubitoare rase de câini.

Golden Retriever

Popularitatea sa constă în versatilitatea și inteligența sa. Este un bun câine călăuzitor, polițist și salvator.

Dar este și un animal de companie minunat. Este foarte prietenos, iubitor, energic, de aceea este necesar să facă activitate fizică. Cu toate acestea, dacă îl plimbați de mai multe ori pe zi este suficient. Temperamentul deosebit și agilitatea mare sunt două dintre calitățile acestei rase de câini.

Este un câine prietenos cu toată lumea, chiar și cu persoane necunoscute. De aceea, nu este bun ca și câine de pază, nu este agresiv sau timid.

De asemenea, este un câine bun și docil, care poate conviețui perfect cu copiii și cu alte animale.

Labrador Retriever

Labradorul este un câine care are nevoie de activitate fizică, adică îi place să se joace, mai ales cu familia sa, deoarece este cea în care are încredere. Prin urmare, este un câine care poate merge în excursie cu familia. Cu toate acestea, este și un animal care are nevoie de companie în casă. Are o fire calmă, fiind dispus să meargă cu stăpânii săi oriunde merg aceștia.

De aceea, poate fi considerat unul dintre cei mai buni, iubitori, răbdători și plăcuți câini.

Labradorul demostrează că este un câine iubitori prin faptul că își urmărește stăpânii peste tot.

Bulldog englez

Cel mai remarcabil lucru în cazul acestei rase de câini este calmul său. De asemenea, simte nevoia constantă de a fi în contact cu stăpânii săi.

Așadar, are nevoie de o familie care îi acordă în permanență atenție. Nu este indicat ca bulldog-ul să-și schimbe stăpânii, deoarece creează o legătură puternică cu familia sa. În ciuda acestui fapt, este un câine sociabil, acomodându-se rapid cu stăpânii.

Este un câine foarte răbdător cu copiii, dar și foarte iubitor. Trebuie menționat că poate deveni posesiv, așa că trebuie să evitați să devină păzitorul bunurilor.

Mops

Mulți câini de dimensiunea mopsilor au de obicei un comportament agresiv. Cu toate acestea, această rasă este diferită. Mops-ul este un câine foarte calm, deși este atent la ce se întâmplă în casă. Ca și în cazul precedent, este important să socializeze de la o vârstă fragedă. De asemenea, poate deveni anxios dacă este separat de stăpâni. Mops-ul este ideal ca animal de companie, deoarece este jucăuș, vesel și iubitor și va fi un prieten foarte bun pentru copiii nu foarte mici.

Saint Bernard

SaintBernard este mult mai mare decât rasele anterioare, dar nu trebuie să vă lăsați păcăliți de dimensiunea sa. Această rasă de câine este extrem de blândă, prietenoasă și foarte tolerantă cu copiii. Este un câine foarte docil, care poate juca rolul de dădacă pentru cei mici.

Este ușor de dresat, dar trebuie să începeți dresajul de la o vârstă fragedă.

Este un câine foarte ascultător și răbdător, fiind întotdeauna dispus să facă pe plac stăpânului său, deoarece este foarte loial familiei sale. În plus, este un câine de pază foarte bun, va alunga străinii.

Bobtail

Fără îndoială, primul lucru care atrage atenția este aspectul său, deoarece are o blană aparte. De aceea, trebuie menționat că are nevoie de îngrijiri speciale. Acest câine nu este foarte neastâmpărat și nici nu latră. Este foarte cuminte.

Există persoane care au descris acest câine drept „foarte uman”, deoarece, de obicei, se creează o relație foarte bună între câine și stăpân. Încrederea și afecțiunea pe care o transmite este, de asemenea, una dintre caracteristicile sale. Este docil, credincios, deloc agresiv. Prin urmare, este potrivit pentru familiile cu copii, în care se adaptează foarte bine. În plus, îi place să se joace. Dar trebuie să țineți cont de faptul că datorită dimensiunii sale mari, îi poate îmbrânci pe copiii foarte mici, fără nicio intenție rea. În concluzie, este un bun companion.

Teckel

Teckel-ul este plin de viață, jucăuș și foarte sociabil. Îi place să se joace acasă cu copiii, să se plimbe prin parc, pe câmp … Este un câine curajos și de aceea poate merge oriunde merg stăpânii săi. De asemenea, este important ca acesta să socializeze de mic, astfel încât să capete încredere în cei cu care interacționează.

De îndată ce capătă încredere în oameni, se înțelege foarte bine cu ei.

Așadar, dacă vă doriți un câine iubitor, puteți alege una dintre aceste rase. În scurt timp viața voastră va căpăta mai multă culoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top