Cea mai bună mâncare pentru un bulldog englez

Ai un bulldog englez? Îți dorești să afli care este cea mai bună mâncare pentru bulldogii englezi? Nu-ți face griji, îți vom spune în cele ce urmează.

Primul nostru sfat este să alegi întotdeauna hrană pentru câini de cea mai bună calitate. Oferindu-i hrană de cea mai bună calitate, vei evita multe probleme, cum ar fi alergiile, supraponderalitatea etc.

Cum să alegi mâncare de calitate pentru un bulldog englez

Este esențial să îi oferi bulldogului tău mâncare de calitate, deoarece sănătatea sa poate fi grav afectată dacă îl hrănești cu mâncare fabricată din ingrediente de proastă calitate.

Prin urmare, este important să te uiți cu atenție pe eticheta pungii cu mâncare pe care o cumperi din magazin.

Cea mai bună mâncare pentru bulldogul tău englez este cea care conține o proporție mai mare de proteine ​​animale de calitate și legume. De asemenea, este important să nu conțină lapte, soia, carne roșie sau grâu (ingrediente cu potențial alergogen mare).

De ce nu este indicat să hrănești bulldog-ul englez cu mâncare ieftină

Mâncarea ieftină pe care o poți achiziționa din supermarketuri se fabrică cu măruntaie de animale (piele, cartilaje, tendoanele etc.), dar nu conține carne slabă și proaspătă.

În plus, mâncarea ieftină conține o cantitate mare de cereale, dar și făină procesată și alte produse care nu sunt sănătoase pentru animalele de companie. Din acest motiv, îți recomandăm că te uiți cu atenție pe eticheta pungii cu mâncare pe care o cumperi.

Care este cea mai bună mâncare pentru puii de bulldog englez?

Un pui de bulldog englez nu poate mânca mâncare special concepută pentru câinii adulți, ci una special concepută pentru cățeluși, deoarece corpul său are nevoi diferite.

Cât mănâncă un cățeluș bulldog englez?

Unui pui de bulldog englez ar trebui să i se pună mâncare într-un recipient mic. Deoarece mănâncă mai puțin, dacă punga cu mâncare este foarte mare va fi consumată într-un timp mai lung. Astfel, mâncarea își va pierde prospețimea și calitatea. Din acest motiv, cel mai bine este să cumperi pungi de 1, 5 kg sau 3 kg.

Cantitățile de mâncare vor fi explicate pe ambalaj în funcție de vârsta sau greutatea cățelușului. Trebuie doar să urmezi indicațiile producătorului și nu vei avea nicio problemă.

Care este cea mai bună mâncare pentru cățeluși?

După cum deja ți-am spus, bulldogul englez ar trebui să mănânce mâncare de cea mai bună calitate. Din acest motiv, îți recomandăm să alegi hrană pentru cățeluși și câini tineri care sa fie îndeajuns de completa pentru a-i asigura necesarul de vitamine, minerale și alte substanțe nutritive de care corpul său are nevoie. Sa conțina proteine ​​ușor asimilabile, iar crochetele sa aiba o formă adaptată vârstei sale pentru a putea fi mestecate cu ușurință.

Sa conțina probiotice care îi va întări sistemul imunitar împotriva agenților nocivi și îi va îmbunătăți flora intestinală și sistemul digestiv în general.

Sa nu conțina organisme modificate genetic, hormoni, conservanți, coloranți și aditivi artificiali.

Reține faptul că patrupedelor le place foarte mult să încerce diferitele texturi și apreciază din plin hrana complexă și diversificată pe care le-o pot oferi stăpânii lor.

După 12 luni câinele devine adult și, în acest moment, este timpul să-i schimbi hrana cu una special concepută pentru câini adulți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top